edDy sYrOl

Tuesday, December 13, 2011

Aku dah 17 tahun...!!

alkisahnyer, 8/12/2011 haritu adalah hari kelahiran aku ke dunia yang fana ni. no expectation pun untuk hari lahir ni. sumpah takde. just macam tahun-tahun sebelumnya, kalau ada orang ingat dapatlah wish. kalau takde, sokey. dah besar kot.

tapi, kali ini, untuk bday aku yang ke 17 tahun *haaaakkkthuiiiiiiiii rasa ada kelainan. dengan sambutan from my sister yang masak sedap2. my bro yang belikan hadiah. dan friends yang bagi bday wishes. aku sangat-sangatlah terharu. arigatooooooooooooooooooooo.....!!


sempena bday kali ni, aku dapat dua bday cakes. satu ready made dan satu lagi homemade. yang homemade adalah kerja tangan anak buah, so sweettttttt.... syukrannnnnnnn.....!!!


aku dapat baju ni. shantekkkkkk kan? beserta topi itu. mekasehhhhhhhhhhhhhhh....!!!


juga dapat yang ini. beg, perfume dan mug ada muka aku. nampak tak muka aku kat situ??!!


hari yang menggembirakan itu berlaku sekelip mata sahaja.
esoknya hadir pula hari yang duka.
tapi ingatlah kembali hari gembira, yang memberikan warna ceria, dalam kamus kehidupan kita.

terima kasih buat keluarga tercinta, atas ingatan berdasarkan kasih sayang kalian.
terima aksih buat teman-teman, kerana buat aku senyum 24/7 di hari yang bermakna itu.
terima kasih buat yang menyayangi ku, kerana selalu ada di sisi, walau jauh di mata, kita selalu dekat di hati (~_~)

p/s: aku lapar lagi =.=

12 comments:

hyz said...

pssstttt nak tau x? sy suke giler mkn kek... tapi tu bukan kek saya. sy boleh tgk gambar je... wuuuuuuuuuu sedey x? haha

alif ismail said...

syukur masih panjang umur...

masih jauh perjalanan hidup anda...

semoga maju jaya...

Edy Fee said...

hpy bufday...wah bestnye byk hadiah....nak bufday jugak la tiap2 hri

hawiz said...

epi besday pokcik.

CekbOlat-bOlat said...

17tahun? errkk? kita sebaya?? ingatkan ...*speechless
hehe.. epy besday =D

eddy syrol said...

hyz: tak sedih..best! hahaha

alif: thx ye (~_~)

edy: boleh je..kire kaw lahir hari2 lah ye..hahaha

hawis: thx

cekbolat: ekceli, tu bukan usia sebenar.. nampak kan perkataan berkaler merah itu..heheheh..sgt menunjukkan ke-tipu-an usia saya :P

amier_fekhry said...

seronok2... 17 ke? hihi

Joe_Hans said...

always 17..hahaha... banyak lar!

eddy syrol said...

amier: opkoss...

joe: jeles lettew..huhuhu

[k]o{q}i[n] said...

epi besday

Nurul Iman Rosman said...

laaa, baru 17 ke?
pangkat kakak lah kite ni.

hee.
btw, happy belated birthday!
;)

::FAIZ FARISH:: said...

17 la sgtkan

anyway hp bday