edDy sYrOl

Thursday, December 8, 2011

Segmen: Kaki Wayang nak review blog

Link
giler best lah bile tahu kaki wayang nak buat segmen mcm ni. kaw kaw sekalian silalah click header kat atas tu kalau nak join. alahhhhhhhh.... senang sangat2 lah nak join segmen ni. jari sure takkan patah lor.. mata tak bengkak terbuntang pun. kalau nak maklumat lanjut silalah click header kat atas.

kaw-kaw undilah aku supaya kaki wayang ley pilih aku untuk di review.. *macalah ada undi2 bagai.. =.=

kaki wayang, silalah pilih hakoooo...............!! ngeh3x..

p/s: kenyang makan kek!

7 comments:

hawiz said...

tudia..mesti la blog ini eddy direviyu...kata paparazzi...haaha

Kaki Wayang said...

Thanks again yer join..insyaAllah akan dipilih dan bakal dipilih untuk iklan secara free...

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Happi blogging bro...gud luck! dr segmen yg sama

Sepulz said...

hi salam perkenalan dari Sepul....saya dari segmen yang sama...nice blog huh
http://shaifulazmi.blogspot.com

Encik Bedak Sejuk said...

salam perkenalan bro! :D

good luck!

ed shokolath said...

gigih !!!!! hahahaha

Silent Thinker said...

singgah dr segmen yg sama..
happy blogging yer!

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/12/segmen-kaki-wayang-nak-review-blog.html