edDy sYrOl

Friday, December 2, 2011

Kentang Berkeju


what do u think? sedap kan? opkos sedap.. ni ada jual di gerai waktu pesta konvo tamu gadang UMS 2011. gua cakap lu, memang makanan ni sedap sangat-sangat. dekat KFC pun korang ley mkn gak, tapiiiiiiiiiiiiiiii........... yang ini lagi power. BBQ powder + Cheese powder pun dia letak. tak ke hebat tu. harga RM3.00 saja. banyak dia memang kenyanglah untuk menggantikan lunch. esok-esok nak buat sendiri..

p/s: makan hari-hari pun takpe benda ni dol (~_~)

7 comments:

Anum said...

sedapnya
terliur sis

Blogger bernama Zam ! said...

ehh kenapa serupa dgn yg ade dekat pasar malam kg zam ,
haha , setiap minggu zam beli ,
sedap woihh tapi murah siket harge nya Rm2 sajok ,amacam?? jeles tak?

hyz said...

apesal la makanan kat sana murah2?

laskar pelangi said...

yummmy~~~

Mesin Taipku said...

kt kedah rasanya cm jrg jumpa..bila stay kat joho br ade.. d^_^b

hawiz said...

sedapnyer...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dap!!!:)