edDy sYrOl

Sunday, December 25, 2011

Lapar lagi... lagi... dan lagi....


you guys tahu kah yang aku ni sekarang mengalami gejala selalu lapar. kaw kaw bayangkan lah aku boleh breakfast tiga kali sehari. breakfast je ok. perut ke ape kan aku ni...

kepada para doktor yang ada di dunia ni, you guys tau tak apsal aku selalu saja lapar? is it normal untuk remaja (hakkkthuiiihh) mcm aku ni, maybe aku tengah mengalami proses tumbesaran ke kan? ehh?

atau adakah kerana pengambilan minuman high protein yang menyebabkan aku selalu rasa lapar dan nak makan sajorkkk... anyway, aku tak membesar pun dalam sebulan pertama ni. perut aku masih flat 6 pax. kaw ade? huhuhuhu...

arghhhhhhhh.....

p/s: masih lapar ok =.='

4 comments:

hawiz said...

ehh?..wakaakkaa..maklom la..dah tua tuh..kui3..

wanie said...

huh..samala kita..selalu lapar

http://pulsowanie.blogspot.com

QaRr JaliL said...

tunggulah satu masa nanti..anda akn membesar dgn sihat~

Joe_Hans said...

hahaha...6 pax akan berubah menjadi 1 pax lar xlama lagi...hahaha