edDy sYrOl

Thursday, December 22, 2011

Poster Baru


Inilah dia poster yang mendapat penajaan itu. poster ini seperti yang tertulis adalah sempena SEGMEN EDDY INTERVIEW RETIS. InsyaAllah akan dimulakan dalam jangka waktu yang terdekat ye sahabat-sahabat.

Baiklah, setinggi penghargaan buat adekk Scha Putra diatas penajaan poster yang cantekkkk ini. mmg poster mcm ni, pokcik tak reti nak buat ok.huhuhuhu... tq tq tq so much.

p/s: tengah intai-intai sape yang nak ditemubual (~_*)

10 comments:

[k]o{q}i[n] said...

untunglah...good for you

Papa PUSS said...

Salam

Wah bestnyee,..
Jangan lupa inform haha..
Nak join ini segmen.. Horray...:D

mylovely-cats.blogspot.com said...

wah lawah poster ni kan...mmg gempak...anyway nice poster tu...boleh le buatkan utk kami plak ye..

BTW kami dah follow blog tuan empunya, jangan lupa follow blog kami lepas ni ye.. :-) TQ

www.mylovely-cats.blogspot.com

Anum said...

cantik poster

Edy Fee said...

sempoi la..mcm2 aktiviti ko

misSbLurRy said...

smart

HasrulHassan [HH] said...

Wahh menarik betul la

hyz said...

tebabooommmm!!!!

amny said...

segmen ape ni ?? ce cter ?hehehe

hawiz said...

wahh..hebat2.