edDy sYrOl

Thursday, December 29, 2011

Segmen: 5 blog paling diminati 2011 By Nizam Ijam

Link


Kucing Parsi duduk di bangku
Muka berkerut macam hilang bini
Mari ikuti 5 blog pilihan ku
Yang paling meletup kebabomm tahun ini

1. Ekspresi Seorang Aku
Pemilik : Hydz Kalberos
Why kah? Blog ini memang menarik. pemilik blog ni iaitu hencek hydz pandai memasak.so, kalau takde idea nak masak apa, buka saja blog ini, boleh tiru mana-mana resipi. penyampaian juga menarik dan penuh emosi (agak melampau ye ayat ini) dan selalu buat aku geli usus.

2. Ahmad Fauzi Aryaan
Pemilik: Ahmad Fauzi Aryaan
Why kah? penggunaan kata ganti diri patik dalam entry beliau ni yang aku rasa menarik. susunan ayat yang mencuit hati tanpa paksaan, yang memang aku dapat bayangkan terhasil dengan spontan cukup menarik miinat untuk kita baca entry beliau dari mula sampailah akhir.

3. Daniel Adie
Pemilik: Daniel Adie
Why kah? blogger yang banyak mengkisahkan kehidupan sehari-hari beliau di dalam blog. bagi aku, kisah kehidupan hari-hari beliau ini cukup-cukup menarik, susah nak cari yang tak menarik. juga menampilkan gaya penulisan yang menarik, dekat dengan pembaca, malah menghiburkan.
Link
4. Lulu Pages
Pemilik : Lulu Caldina
Why kah? blog yang menampilkan berita. kalau anda-anda sekalian malas nak menapak beli news paper, hah! buka saja blog ini, memang update tentang berita. cerita hangat jangan harap tak masuk blog ini ok.

5. Aslann AS:: One Step Forward::
Pemilik : Aslann As
Why kah? i just like this blog. daya penarik ialah isi yang nak disampaikan. tak perlu ayat-ayat yang merapu meraban pun blogger ini mampu menarik minat pembaca. sebagai contoh entry tentang "5 Spesies Haiwan Yang Aku Geli Gila Babi Euuw" buat aku boleh rasa kegelian tahap erkkk takley sebut hencek aslann ni.

Nasib baik lima saja, kalau boleh cite lebih, banyak lagi list blogs yang aku minat sangat view untuk tahun 2011 yang gemilang ini. siapa-siapa nak join segmen ini, sila click gambar di atas laju-laju.

tag: Hawis
Piqah

p/s: marilah join ramai-ramai ye kawan2. click SINI sebab nak beli honda

15 comments:

hawiz said...

insyaALLAH

aslann as said...

haha weyy sorry, aku jarang update blog.. T^T

Umar Kadir said...

Semua blog2 ni menarik!!

Mohd Khairi Khadzir said...

ok aku slalu bace yg no 3 & no 5 jerr huu .. BEST GILER blog diorg ! (^__^)

cik pieja hut said...

wah , untung lah 5 blog tercalon tuh blog abg lan . tahniah !

Nizam Ijam said...

thanks sebab join k :)

Edy Fee said...

wah blog HYZ no 1.hehehe
rajin buat review yer..ehhe

::FAIZ FARISH:: said...

blog aku???? ok takde...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

TERHARU LAAA...TQ YEEE...

Zac Rega said...

hekhek . lupa pulak sye ta popular :P

cik najihah said...

singgah dari segmen nizam ijam :)

Kaki Wayang said...

Untunglaaaaaaaa blog aku tak de..maknanya tak diminati dan tak best..

eddy syrol said...

kaki wayang...tampiling juga kaw ni..hehehhee... dia kan suruh senaraikan 5 jak..kalau lebih 5, mesti kaw ada (~_~) who knows

Ain Dzaya said...

blog pape pun ta kesah..jnji isi belog best!

hyz said...

hypeeee bukan hydz kalberos. tapi hydz kelbross.. hahahha pape pong thanx po yo sapot