edDy sYrOl

Friday, January 6, 2012

Berhati-hati lah budak sekolah


Hari khamis lepas, ketika aku on the way nak ambik akak dari sekolah, aku dengan hanya berkelajuan 60 - 70 km/j hampir terlanggar seorang budak sekolah yang baru turun dari kenderaan awam. for your info, kenderaan awam utama di daerah aku tinggal ini ialah lori pick up yang telah diubah suai.

budak lelaki yang tak lah emsem sangat ni melintas jalan tanpa melihat kiri kanan. tapi, dia busy dengan membelai rambut dia yang kononnya sangat ohsem.... hakkthuii.. nasib baik dia perasan aku di saat-saat akhir dan dia berhenti betul-betul di garis tengah. sumpah aku memang tak sempat nak break ok!! kalau tidak..... TANAKFIKIR..!!

i wonder, bila tengok budak-budak zaman sekarang, yang sekolah menengah lah, terutama lelaki mahupun yang tak berapa lelaki (erkkk) sangat pentingkan gaya ok. rambut fuhhh..retissss sangaddd... zaman ceq, rambut pacak kbai..denda. advance3...

sorrylah, rasa malam ni cam nak membebel saje... =.='

p/s: leher ceq rasa pegal-pegal =.='

3 comments:

hawiz said...

laki yg xlaki...nyah la tu...kuang3..lenngang lenggok yer?..kih3...kbai!

jessemiller. said...

Remaja sekarang ni, pentingkan penampilan....kot. Hehe.. Keselamatan kat jalan raya tak jaga ea ;)

Awie Omar said...

SALAM. ENTRI YG MENARIK.
PETANG NI BLOG AKU CITER PASAL :
PEREMPUAN, ISTERI DAN DOT DOT DOT
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-personaliti-gadis-bakal-menjadi.html
HARAP SUDI LA TENGOK