edDy sYrOl

Sunday, January 1, 2012

Don't Give Up

dapat pic ni dari seorang rakan FB. so, dah minta izin dari dia, nak culik pic ni. so u guys boleh lah tafsirkan ya..

p/s: hidup ini perjuangan (~_~)

7 comments:

hawiz said...

comey je time jatuh then bgn blik tu..yeahh...keep it up!!...anda boley..saya pon boleh!..semua boleyy

Mohamad Fitri said...

HIdup sememangnya penuh dengan dugaan dan rintangan.
Apa yang membezakannya adalah situasi yang terjadi.
So, harus ke kita ber"putus asa" apabila datangnya sesuatu rintangan yang pada awalnya kita tidak pasti samada kita boleh melaluinya ataupun tidak.
Jangan berputus asa kerana sikap putus asa itu adalah sikap orang yang "gagal".

NUke_Rude said...

ok. dia sakit perut. sebab tu dia x kesah org lain gelakkan dia ke ape.. sebab da tak tahan nak terberak.

lol.

Azham Vosovic said...

teruskan berlari! yeah!

CekbOlat-bOlat said...

bangun ! dan terus berlariii =)

agak masalah said...

gambar ni ala2 cover album untuk tomok-berlari

+jena said...

haha.. means never give up even org da ketawakan rite..