edDy sYrOl

Sunday, February 5, 2012

Malang tidak berbau


Malang tidak berbau kan? kalau malang tu berbau, at least bau kontut pun mesti kita dapat mengelakkan ianya terjadi.

Oh... gambar ini ceritanya aku tergelincir waktu nak ambik wuhdu. then terkena bucu tah apa nama dia. darah darah darah.... baru aku sedar aku takut darah..demm!! pitam beberapa minit u'ols.... huhhuhuhu... next time perlu berhati-hati.

Musibah itu datangnya dari Allah swt. kifarah mungkin atas kesilapan yang pernah kita lakukan. betul?

p/s: Selamat menyambut Maulud Nabi ya sahabat-sahabat (~_~)

4 comments:

dayah said...

salam maulidur rasul..sabar ya

hyz said...

time berdarah tu ada sape2 wat cpr x?

keeya mustafa said...

kene ddk rumah diam2 tu,,tak bagi berjalan sgt.. salam maulidurasul,,persefahaman asas perpaduan ummah

hawiz said...

ouh..kesian3...rehat leklok yer pokcik..=_=...selamat menyambut maulidur rasul..