edDy sYrOl

Tuesday, April 24, 2012

Happy birthday April..!!


Just nak wish Happy Birthday kepada siapa2 yang menyambutnya di bulan april ini. Antaranya yang aku tahu ialah:

Saiful Hawis
Adie
Hizami
Kaki Wayang

Tambahan dr comments:

Ardini
Themoonsahdow
Umar

eh, siapa lagi ek? ni yang bloggers lah. Kalau ada yang aku tak tahu, sila update di sini, nanti aku list-kan... Ada lagi kawan-kawan FB yang birthday hari ini, hencek Imran dan cikgu salina juga pada bulan april.
Link
Semoga semua panjang umur, dimurahkan rezeki. Semoga Allah selalu memelihara kalian... Aminn....

p/s: jom share birthday cake.. tu kat atas tu.. hambekkkk... sila VOTE di SINI

10 comments:

Ardini Izzati said...

Birthday saya pon :) Tapi dah lepaslahh :)

eddy syrol said...

takpe3.. kita masukkan (~_~)
asalkan april..hehehe

themoonshadowz said...

NAK JOIN GAK...semalam besday kawe....samalah.....hehehe..bedanya...aku xdop kek...hua hua hua...apapun..camat hari jadi n terbaek selalu.....

Umar said...

wah! saya pun! awal april haritu! happy birthday April babies!! gorgeous we are! (ops terlebih suda~) :P

eddy syrol said...

happy bday themoohsahdow dan umar.. hambeklah cake tu..

pembetulan, ceq bulan bulan april ye..bulan doblas.. ni sesaje nak wish..hehehe

luqman zakaria said...

tiap tiap bulan kene buat entry macam k!! bulan 11 jgn lupe..lalalalla~

hawiz said...

heehe...TERIMA KASIH POKCIK EDDY!!
hehee

eddy syrol said...

luqman : InsyaAllah

Hawis: sama (!_!)

Rozuan Ismail said...

wah, banyak blogger otai tuh.huhu

CIK CHIPSMORE said...

WAAHH.. aye..aye..aye bulan 10..jgn lupe wish tok aye bulan 10 ie ok..hahaha