edDy sYrOl

Thursday, April 19, 2012

Kisah EqbalZack dan Digi Wwwow Awards 2012


Siapa EqbalZack? Boleh click SINI....

Ramai dah kenal dengan beliau ni. famous ok. Setelah mendapat tempat utk nuffnang awards, kini brother EQ nak mencuba nasib sekali lagi untuk Digi Wwwow Awards.

Rasanya, bro EQ yang paling gigih memperomosi awards ni. Siap ada tour ok. kaw ade? hehehe..pokcik yg join ni pun tak mampu buat itu semua. Tapi InsyaAllah bro EQ boleh menang lah.

Mari lihat sesi tour bro EQ bersama peminat di SINI

FYI, Mr. Aaron Aziz pun turut menyokong bro EQ dalam kategori ni tahu.. mari lihat cerita lanjut di SINI . You guys juga boleh lihat maklumat lanjut di youtube kalau kaw kaw sekalian adalah kaki youtube. Bro EQ ada muat naik video di situ.

Oh ya, untuk makluman kaw sekalian, sekarang ni masih dalam tempoh nominasi iaitu sampai tarikh akhir 22 April 2012 ni..dekat dah. kalau nak vote, kena tunggu sampai 23 April - 13 May 2012. Waktu tu nanti, undilah bebanyak untuk bro EQ dan utk pokcik ye. sape tak undi AWAS..!! pemenang akan diketahui dan diumumkan pada minggu kedua bulan jun 2012. menarik tak? so jangan lupa pesan pokcik yaw, UNDI..!!

p/s: kaw ingat PRU je ada undi2 bagai.. huhhuhu (~_~)

4 comments:

eqbalzack said...

Assalamualaikum Eddy,
wwwow! eddy buat entry utk abg eq..
sama2 kita bersaing secara sihat. abg eq promosi kaw2 sebab tau blog tak famous. so kena kerja keras bg org luar tau..
nanti abg eq linkkan entry ni kat blog esok. ok

-eqbalzack-

eddy syrol said...

saya lagi tak famous abg eq..hehehe.. cuba saje...

Anum said...

jom le undi

Edy Fee said...

untung la...ang bila plak? hehe