edDy sYrOl

Tuesday, May 15, 2012

Akhirnya ada kasut


Tahu tak ini apa? ini nama dia kasut... tahu tak ni? hah?!! (emosi....)
BTW, dah lama takde kasut untuk outting. Biasanya pokcik pakai sandal tak pun selipar jepun.. kaw mampu selipar jepun kaler hijau jenjalan? kikikiki

Kasut ni mahal sangat-sangat. Hanya orang kaya saja mampu beli (temberanggggg.....) wakakaka.. kasut murah saja, asal ada. Well, aku pun tak tau kenapa aku tak suka sangat pakai kasut. Maybe rimas sikit, apa lagi kalau bab nak buka then pakai balik. Kalau pakai sandal, kan senang.

Aku pilih warna gray sebab abang aku dah ada warna hitam. Lagipun ada orang tu (ehem ehem) dia kata warna gray comel. Maka, inilah yang pokcik beli.... So, bila nampak orang kacak bergaya pakai kasut gray tak brapa nak mahal ni, terus lah ambik kamera pastu gambar bersama.. bahahaha...

p/s: warna mencerminkan emosi

7 comments:

hawiz said...

peghhhh....kasut baru laa....
bertuah dpt kasut baru..nak kirim??..hehe

eddy syrol said...

yo yo nak kirim... hehehe..

Syakir Rahman said...

pergh...makin bergaya la pokcik... skali gayakn ngan sluar skiny...hahahha....

eddy syrol said...

pokcik tak reti le pakai skiny2 nih..huhuhu

Ardini Izzati said...

Lawa kasut pokcik :)

eddy syrol said...

tq ardini

NUke_Rude said...

saiz 6?? waaa.. keciknye kaki,.. :P

cantik ya.