edDy sYrOl

Friday, June 15, 2012

Ice Blended


Serious aku cakap dengan kaw, minuman ni adalah jenis minuman kegemaran aku. Aku tahu ramai yang lebih minat dengan milky tea, tapi aku lebih suka ice blended.

Biasanya, perasa kegemaran aku ialah vanilla + chocolate. Kalau tak pun mcm yang ini Vanilla + manggo. Tapi, biasanya aku memang mix dengan vanilla atau chocolate, kemudian plus satu perasa yang agak masam... gua suka masam2 ni dari kemanisan...


Di tempat aku tinggal ini, ada satu supermarket ni mmg jual ice blended ni. Dah lah murah, maka pokcik pun suka hati.. yeahhh...!!

p/s: teringin pulakkkkkkkkkkkk

1 comment:

Edy Fee said...

alololo mai sikit ayaq