edDy sYrOl

Thursday, July 12, 2012

Contest MEGA2012 Hazwan Hairy


Maka, aku dengan girangnya menyertai contest ini. Contest yang dianjurkan oleh blogger kacak (tangan di dada, mata ke atas :p ) Hazwan Hairy ini mendapat sponsor yang begitu WOW. Rugi kaw tak join ok. Jika ada di antara kalian nak join, sila click SINI laju-laju.

Mukadimah agak panjang ye... =.='





Sejarah Header Aku&Hidup:

Header ni takde maksud apa-apa pun. Cuma ada sedikit cerita. Oleh kerana pokcik ni tak reti nak edit meng-edit, maka pokcik telah meminta sahabat pokcik iaitu Faiz untuk menghasilkan header ini. Maka beliau pun telah menghasilkan header yang superb ini. walaupun Faiz cakap dia buat cincai saja, tapi pokcik sangat menghargai usaha gigih beliau. Lagipula, usaha dan bantuan yang dilakukan dengan ikhlas, bukankah sangat bermakna? Pokcik suka purple ni, sebab ada orang tu suka purple (kbai, abaikan). Sila ingat header ini, lalu ingatlah pokcik eddy syrol yaaa...

:::> syahdu kan cerita aku. (~_~)

P/s: Sila like banyak2 dan laju2... lob u ol..

4 comments:

hairy said...

fuhhh!! rsa nk pitam aku tgk dkt komen ada blog kau weh..hahah...tq weh sbb sudi join contest cikai ni...ada hrapan nk mng ni kau..haha...all the best beb!..

owh cmtu ea msd header kau...good2!

eddy syrol said...

rasa je? nape tak pitam terus?hahaha

MISS Z BERCELOTEH said...

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

MISS Z BERCELOTEH said...

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater