edDy sYrOl

Sunday, August 12, 2012

Passport


Pokcik dah ada passport... fuhhh... first time ada passport ni rasa teruja lak. cam sakai pun ada.. hohohoho... ni passport dua tahun semata-mata. Nak buat yang lima tahun agak kering ya duit poket... so, 2 years from now, kena lah selalu fly... eh...!!!

p/s: sebagai pekerja menjaga kaunter, perlulah sering pamerkan wajah yang manis kepada pelanggan, tak kisah kaunter kerajaan ataupun bukan kerajaan

11 comments:

Edy Fee said...

sakan la bejalan lepas ni yer

eddy syrol said...

takde lew sakan nyew... hahaha

Cik Ila said...

Wah..nak ke mana tu?

salam perkenalan.Jumpa kt SB td.Salam Aidilfitri.

eddy syrol said...

salam kenal cik ila... nak membawa hati yg lara...sob sob sob..hehehe

hawiz said...

hoho...style la..kayo3..hihi

shafiqabdshukor said...

fuyoo nak g oversea..

luqman zakaria said...

ade passport senang lah nak g jalan2 luar negara..

Adib RY said...

pergh da passport ek.. bole p oversea puas2 la.. haha.. tp duit mau da la... (~_~)

Azham Vsvc said...

yeay....melancong la gamaknya hahah!

amir aizat said...

seronok !

Edy Fee said...

aik tak hupdaye lg abg eddy kita