edDy sYrOl

Wednesday, August 15, 2012

Bebel Kad Raya

Gambar hiasan


Assalamualaikum.. Selamat morning semua. Hah..! bukankah ini hari ke-26 puasa? excited kah anda nak raya? OPKOS (jawapan reramai).

Abang (wah...! abang..!!) pun ada rasa sedikit keterujaan. Tapi kan, satu kesyahduan juga bila nak meninggalkan bulan mulia penuh berkat ni, betul tidak? Walaupun kebanyakan dari kita lebih banyak buat tahi mata dari bersengkang mata, namun hati kecil kita ini tetap sayangkan bulan pesta pahala ni.

Tahun ni pokcik buat kad raya digital sendiri. Tapi pokcik cilok lah design dia dari blog sape tah, pokcik lupa. Minta ampun yooo.... Nanti pokcik dapat detect empunya blog, pokcik tiom (errr....). Zaman ni kaw tahu lah, semua serba digital. Kalau boleh makan pun nak digital kan?!! Kan seronok cam zaman dodulu, main gantung2 kad raya. Bukan takat gantung kat dinding, ada sampai buat pokok ranting2, pastu gantunglah kad kat situ...ohsem kan? Sekarang kalau ada pun kad raya, guna kertas A4 yang printed sendiri.. auw auw auw... tapi, still ok lah. Untung juga masih dapat kad. Tahun ni pokcik blum dapat walau satu pung....

p/s: ramai kah yang dah balik kampung?semoga selamat

6 comments:

luqman zakaria said...

haha...tau xpe..zamn dah canggih..jgn nanti boleh print nasi goreng ayam pastuh terus makan..haha

eddy syrol said...

sadis bunyik print nasi ayam pastu mkn..hahaha

Anum said...

zaman dah canggih

Edy Fee said...

takde dah kad2 kat umah.huhuhu
hurmm kalau ade pon beli sndri.ehhehe
perghh style header raya

Iera balqis said...

haha..mcm-2 ade :D
tula teknologi kte kan dgn zaman skrg da serba canggih..itula pasalkan rindu plak sambut raya mcm zaman dahulu kala..haha xD
SELAMAT HARI RAYA ,, MAAF ZAHIR & BATIN :)
If u free time vsiit my new entry ^_^

eddy syrol said...

anum: kann

edy: hehehe..lek ler...

iera: InsyaAllah