edDy sYrOl

Monday, September 24, 2012

Irfan Danial Yang Comel


Lets Pokcik introduce semua dengan baby ensem ni. Nama dia Irfan Danial. Boleh panggil Irfan. Comel kan? Anak bongsu dari 3 beradik. Ada sorang kakak dan sorang abang. Tapi Irfan ni paling comel sebab dia paling kecik.. hewhewhew.... Ohh dan paling tak nakal dan paling tak manja.


Pokcik sebenarnya baru dua kali jumpa Irfan ni. Mak pak dia jarag bawak dtg rumah, sebab maybe dia masih kecik. Fragile kan, takut pokcik gigit.. awwu awuu awuu... Apsal aku eksited ni? =.='  















Comel tak aku? eh maaf, comel tak Irfan? 



Ni dia tgh makan pisang goreng. kecik2 dah reti makan pisang goreng, besar sikit makan la kepsi.. gigi dia baru ada empat. dua atas, dua bawah...



Ekceli, ni anak abang aku. Laju tol abang aku ada anak. Tiga dah rakyat dia.



Bilalah Irfan ni nak senyum kan.. hewhewhew


Gigih makan pisang goreng.


Eh... ini bukan Irfan, ini abang dia Mohd Izwan (wawan). Nakal dah wawan ni...kiss baru tau..hehehe...

p/s: Best ada baby kan?!!

12 comments:

hazwan hairy said...

comelnya dak tuh....dak tu ja k...hahah

Anum said...

sgt comel

eddy syrol said...

kami mmg comel.. hewhewhew

shafiqabdshukor said...

hi irfan..

eddy syrol said...

shafiq: irfan ckp hai uncle sapik..hehe

nadia farhana said...

comel2 hehehe geram

nadia farhana said...

comel2 hehehe geram

eddy syrol said...

apa geram2 ni..? takutlah kami... :P

hawiz said...

comey2...pic yg kedua last tu..yg gigih mkn goreng pisang..hik3..sgt comel kot ekspresi irfan..hoho..ehh..wawan la..comel jugak..hehe

eddy syrol said...

kami mmg comel hawis..hewhewhew

Ash Give said...

comel.. tetiba rindu dgn anak buah aku.. dan pisng gorng jugak..

Awie Omar said...

PENALTI : SISTEM UNDIAN – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
Anda dikehendaki memilih salah seorang dari peserta tersebut untuk disingkirkan dari game ini.
1. Syaidatul Aisya
2. Nadia Farhana
Mereka adalah blogger paling kurang aktif pada minggu ini.
Sila umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri ini :
http://awieomar.blogspot.com/2012/05/alif-ba-ta-duniaku.html
(ini kerana keputusan anda perlu dirahsiakan buat masa ini)
Umumkan keputusan anda sebelum Jumaat 28 September 2012 jam 3 petang.
Sekian terima kasih.