edDy sYrOl

Tuesday, December 11, 2012

Hadiah Hari Lahir Penuh Makna



kek yang berperisa coklat dan memiliki buah-buahan itu hadiah dari my sister. Small but feelin' sweet.. thx ya.... 


Terima kasih juga buat semua rakan-rakan yang telah wish birthday pokcik pada 8/12/2012 tempoh hari. Semoga doa-doa kalian untuk kesejahteraan pokcik akan dikabulkan oleh Allah. Beruntung pokcik sebab ada rakan-rakan yang sudi doakan pokcik dan masih ingat dekat pokcik.... Doa kaw kaw semua akan pokcik kenang sebagai jasa, dan jasa baik kaw semua pokcik serahkan pada Yang Maha Esa untuk membalasnya.

p/s: kejap je merasa umur genap yoo... 2013 tak lama lagi.. nasiblah birthday bulan doblas...

5 comments:

hawiz said...

nmpk sedap..dan cumil je..yum3..

Mohd Lokman Bin Ramli said...

selamat hari lahir. ^_^

luqman zakaria said...

sodap tuhh..huhu

hazwan hairy said...

mcm na leh xtau birthday eddy?omg.! hepy belated birthday edy...smga pnjg umr murah rezeki.

eddy syrol said...

hawis: meme sedap... hehe

Lokman: thx ya :)

luqman: sedap3

hery: thx ye..takpe, kan skrg dah tahu :D