edDy sYrOl

Thursday, February 28, 2013

Segmen: Diriku Istimewa







Ite rasew ite nak join segmen ni. Ite nak menang banyak adiah ( kaw tak rasa nak lempang aku tak? bahahahaahaha)....

#untuk kaw-kaw yang nak sertai segmen ni, kaw click lah banner kat atas tu ok. Click lelaju...

First of all, tahniah buat Fik sebab berjaya anjurkan segmen macam ni. Walaupun ni hanya segmen dalam blog, bukan segmen mencari menantu (ape kaitan =.=') tapi nak anjur segmen dalam blog memang perlukan komitmen yang tinggi.

~Perbandingan kelebihan~

Well fik, pokcik sejujurnya tak tahu nak terangkan kelebihan pokcik berbanding dengan orang lain. Maybe mcm fik, dia ada kelebihan yang kita nampak nyata iaitu pandai berbahasa isyarat. Tapi untuk pokcik, apa yang pokcik ada kebanyakan orang di luar sana pun ada. Sebab bagi pokcik istilah istimewa ni sesuatu yang kita miliki yang kebanyakan orang di luar sana tak miliki (kalau ada pun kuantiti sedikit). Jadi, pokcik ikhlas cakap apa yang pokcik ada biasa-biasa saja. Semua orang pun ada.

#fuhh... cukup dah ni karangan satu isi penting. Weehuuuuuu

Pokcik seru kawan2 blog semua meriahkan segmen ni k. Siapa tak join, pokcik carik sampai lubang cacing (Amaran keras...!!)

p/s: kelebihan manusia masih hanya sebagai pinjaman dari-NYA.

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat bersegmen

Nurrul said...

sELAMAT BERSEGMEN !! :D

maitimie said...

salam ziarah pokcik :))

ahahha

hazwan hairy said...

selamat bersegmen..mcm knl ja blog tu..

Aku Penghibur said...

selamat bersegmen

eddy syrol said...

thx semua.. marilah join sama (~_~)

Hans said...

semoga berjaya :-)

amier_fekhry said...

THANKS sbb join contest ni... Fik telah lanjutkan contest sampai 10 mac.. result akan keluar pada 13 MAC..

Dayah Danisha said...

Semua manusia ada keistimewaan . Kadang kita tak perasan ada something yang special tentang kita right ? dri segmen yg sama .. Dah follow http://dayahdanish.blogspot.com/2013/03/segmen-diriku-istimewa.html
follow and komen balik?

Azlan Strider said...

selamat bersegmen..ih shaa allah kalau ade masa nanti aku join..hehe

Regards,
-Strider-

Noryussyairah Yussof said...

fly from the same segmen..(hok aloh,speaking pulokkk)..hahaha..done follow..
jemput singgah ye pokcik.. http://bakaljenazah94.blogspot.com/2013/03/segmen-diriku-istimewa.html