edDy sYrOl

Saturday, March 30, 2013

Come Back..!!

Assalamualaikum..


Pokcik rasa lama sangat dah tak update entry kan. Macam dah 10 tahun rasa (ok over..!!!). Hari ini, pokcik nak luangkan sedikit masa buat entry ringkas ni. 

Pokcik yang pertamanya nak ucapkan terima kasih buat new followers yang sudi hit blog pokcik sampai cecah 1K followers. Terharu pokcik wase... Rasa nak pelok je sorang-sorang (ok ni tak boleh. don.t try this at home or even outside ur home..grrrr). Pokcik hargai jerih payah korang (over lagi) nak jadi follower pokcik, InsyaAllah pokcik try le follow satu-satu ok. 

Keduanya, nak ucap terima kasih juga buat viewers setia blog ni. Walaupun tak update entry, ada juga yang masih sudi nak jenguk-jenguk blog ni. Terima kasih banyak-banyak. Jasa mu dikenang. 

Aku agak bz semenjak dua ni (padahal....), jadi tak sempat sangat nak update. Tapikan, bukan sebab tak sempat, just bila bz kita tak sempat nak fikirkan idea. Jadi, takut buat entry yang tak ada faedah pulak kan. (~_~)

ok sebab tadi pokcik cakap nak singkat je, so sampai sini sajalah ok. Nanti kita bertemu lagi.

p/s: dejavu

7 comments:

hawiz said...

wahhh...org pemes..dh 1k polower..hihi

eddy syrol said...

hahha...biasa je

iAmCekbolat said...

nah tisuu *hulur*

jangan sesedih ye pokcik

iAmCekbolat said...

nah tisuu *hulur*

jangan sesedih ye pokcik

NIL syaffieyna said...

CERPEN PART 1 .; Rindu Menggamit ke PINTU SYURGA : Biar Jodoh Bertamu Di sana .. http://nilsyaffieyna.blogspot.com/

Rapunzeel Cikilolo said...

haha.

lawak :)

eddy syrol said...

hai gadis2 semua... (~_~)