edDy sYrOl

Thursday, January 6, 2011

give away awak BUSUK




tag :- sampai
Asrul affendi
fifie


for those yang nak join, sila baca arahan di bawah :-

Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

maklumat lanjut, sila click di SINI

4 comments:

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

eddy syrol said...

wangi lah..hhehee..tp nak lagiiiii wangi..thx bro...pilihlah aku..tetibew kan :P

butterflyana said...

Good Luck!
:)

eddy syrol said...

thx butterflyana

:)