edDy sYrOl

Wednesday, April 20, 2011

jiwa kacau... :-(


jiwa tengah kacau....
masa ni, saat ni, detik ni, memang jiwa tgh kacau...
serious asyik fikir dia je ni... aku teringat sms dia petang tadi.. napelah dia sms macam tu.. serious cakap, aku jadi down sangat ni. so, nak buat aku lupa perasaan jiwa kacau ni, after maghrib aku tido lah konon kejap. mana ada kejap, sampai kul 10.30 pm aku tido.

bangun tido aku check sms, tiada khabar berita dari dia. marah sangat ek dgn org ni b? so aku solat isya dan bancuh teh satu gelas besar, dan minum sampai kembung. malas nak makan. takde selera. tengah fikirkan dia lagi ni... aku nak sms dia, tapi kang aku gangggu emosi dia lak. nak call dia, aku lagi lah risau mengganggu...camne ni?

i know ni semua misunderstood je.. aku nak explain tp takde peluang. mcm mana ek, aku tak tahu nak cakap apa. for sure i try my best to be the best utk dia. dan aku tahu dia pun tahu ttg ni. dan aku tau dia pun nak yang terbaik dlm hubungan ni, dan so do i... ke aku ni tak cukup baik utk senangkan hati dia? aku selalu fikir mcm tu.. sometime, aku rasa tak cukup baik untuk bahagiakan seseorang. tht y aku selalu cuba untuk gembirakan siapa saja yang aku kenal. apatah lagi orang yang aku paling sayang.

gastrik dah naik ni, tapi aku malas nak makan. takleh makan lau takde selera, kang aku muntah hijau lak. tak makan gastrik lak, tht y aku minum tea panas gelas besar, biar kenyang, toksah mkn...

p/s:- apa lah dia tgh buat skrg ni (i_i) rinduuuu

7 comments:

Rozuan Ismail said...

sabar k eddy.jangan putus asa.biaselah dalam perhubungan.memang senang untuk saya cakap sebab saya tak melaluinya.tabahkan hati,kembali pada tuhan,mintak doa banyak2..kalau benar dia jodoh anda,jangan risau,dia tetap jodoh anda

Encik Suami said...

Bawa bertenang.Be cool.Biaselah..org tgh marah. Dlm pada marah tue..dia akan terfikir, patut ker dia buat anda mcm tue.
Patutnye..dia kene bagi anda peluang utk menjelaskan keadaan sebenar. Buat masa nie..biar dia cool down dulu ye.
Insya-Allah..sume akan occay kembali.

eddy syrol said...

rozuan dan encik suami :- maybe salah saya gak kot...ntah la... harap2 semua kembali ok

misSbLurRy said...

nanti ada peluang cuba explain...biar masing2 hati tenang...

try to sms her to meet together face to face...and clear it as soon as possible...

:) gudluck

eddy syrol said...

miss blurry, semua dah ok.. hopefully.... thx ya

hawiz said...

kacau2..kacau dodol..hahaha..

eddy syrol said...

ada2 je ko ni hawiss