edDy sYrOl

Saturday, April 23, 2011

pagi sabtu itu sejuk


Bismillah....
Assalamualaikum....

yey..!! sabtu..cuti.... happy tak? ermmm, aku biasa jerk... takde beza pun.. tudiaaaa muka baru bangun masam tak mandi tengah online..keh3x..comel dan sungguh babyface (sila muntahijo). inilah rutin aku, bangun pagi on laptop akak or abang aku, dan online. check email, check blog, buka FB (tp off chat) dan menghantar sms morning wish buat si dia.. ngeh3x...


arghhh, kepala agak kusut ni ekceli. isnin, selasa dan rabu ceq ada plan.. tapi, ayah lak dah ada plan lagi awal, terpaksalah aku mengorbankan kereta bagi kat plan dia. so camne ek dengan member aku yang dah buat plan ni? sebagai manusia yg berotak, kene lah aku come out with solution. mentol mentol mentol....


well, minggu depan harap menjadi minggu yang baik2 je. sbb minggu ni mcm tak berjalan dengan bagus. sebab ape? sebab aku rasa kurang tenang je lah.. nape ek? mesti ada sesuatu ni.. hey... haraplah yang baik2 je lah kan...
kome tau tak? mesti xtahu kan?? semalam aku mimpi agak buruk gak r. mimpi sal penyakit. haishhh...takut r... tapi kan, orang tua2 cakap (aku muda ok!!), kalau kita mimpi yang buruk, itu petanda benda baik akan muncul. E jit tru? kalau betul lega lah ceq.. mimpi buruk hari2 pun takpe.eh eh...tanak lah, kang penat lak..mimpi kan mcm real je kan..bangun pagi penat sebab mimpi buruk jatuh gaung semua..hayooo...

p/s : sorry lah semua..pepagi ni membebel lak kan... keh3x... (~_~)

3 comments:

hawiz said...

wa'alaikummussalam...ye ker ko off chat eddy?..aku tgk on9 jer tuh ko nyer...ish2....

Cik Kamoo said...

sabtu pun keje ... happy ala keje laaa...ermmm

eddy syrol said...

sepol : off la semenjak dua ni sbb aku bz nengok movie...

cik kamoo : selamat bekerja