edDy sYrOl

Wednesday, May 11, 2011

biasa lah lelaki bajet emsem.....


alaaaa................ biasa lah tu lelaki bajet emsem... macam lah korang tak pernah buat (tetttt!!!) atau tengok sendiri kan... BTW, emsem mean handsome larr...

bos lelaki bajet emsem : ni memang biasa. apa lagi bagi bos lelaki yang usia dalam 25 ke 35 tahun. well, depa nak bajet emsem sebab nak tunjuk keperibadian mereka sebagai bos walaupun kadang2 dr segi keje hampeh... biar keje hampeh asal emsem takpe kot.. lalalaalala

siswa bajet emsem : ni memang berlambak. kalau nak di kirakan purata, 90 % siswa nak bajet emsem (kecuali aku) (~_~). kan kalau masuk U kire masa utk carik cikaro paling lawa, tak kisah la si siswa tu muke pecah nak jugakkkk... so kene la berlagak emsem rambut style ala2 super junior (pengsan 20 tahun),pakai jaket selalu walau panas terik dan kasut jenama tak hengat walaupun beli kat night market janji nampak emsem..

cikgu bajet emsem : ni biasa. apatah lagi cikgu yg ngajor form 5 atau form 6. matilah ngadap aweks2 anak dara yang dah boleh jd mak budak kan. kalau tak emsem kang kene kutuk sebab dak2 pompuan di usia ni dah pandai nak menilai dan mengutuk. so kene selalu bajet emsem.

FBian bajet emsem : ni penting. alaaa...nak letak kat profile pic kene lah letak pic yg bajet emsem. takkan nak letak pic yang baru lepas eksiden kan.tak ramai lah cikaro nak view..kalau leh guna lah semua tools yang ada kat dunia ni demi nak mem-bajet ensemkan diri...

student baru bajet emsem : ni satu hal lah kan. kalau ada lah dlm satu sekolah tu budak baru masuk (baru pindah la kot), dak tu mesti nak bajet emsem. jalan teratur.cakap penuh sopan. pijak gajah tak mati. biasa lah jd tumpuan seisi sekolah selama seminggu (jerrr).

P/s : kalau org tak emsem bajet emsem camne (~_~) takde org yg tak emsem, sume org emsem

14 comments:

Kusch Iskandar said...

ensem3!!!

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. kalau boleh sepanjang masa nak bajet ensem. act bukan bajet ensem, tapi dah memang ensem, nak buat cmna. lalala~

eddy syrol said...

kusch : lek luu

asada : kannn..kalau yakin..hehehhe

hawiz said...

nasib baik aku tak ensem...yeay..syukur

eddy syrol said...

poyo tau sepol ni...

cayob said...

ala eddy, lupa aku ko ada blog......ko juga bah...eddy yang emsem.....

bah...datanglah p blog ku bah...add bah aku...kurang bah orng yang follow aku ini huhuh...heheh....add aku ye geng!muah!

http://cayob.blogspot.com/

eddy syrol said...

ko ka ni ayub..kin gali ni muah3x... hahahaha... ada jua blog mu ya..buli bah kalau kau...

cayob said...

hahaha.....bah tak paya muah2x...sapu-sapu jangut jak le...hahaha.....

ok juga bah..eddy...:)

muhamadsufian89 said...

kalau bajet kacak boleh tak?? haha

NURUL NATASYA AMIR said...

so jgn nak bajet hensom.kahkah.follow u :D

eddy syrol said...

ayub : mana ko skrg? kawin sdh kunun kau ni..ya ka?

sufian : emsem ngan kacak same kot..hehhee

natasya : takleh ek?ngeee

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

susah gak jadi orang ensem ni kan... haha

eddy syrol said...

topek : ko kan emsem setelah naim..hahahaha

eddy syrol said...

ko ke topek?