edDy sYrOl

Wednesday, May 11, 2011

penting minum petang


selamat petang semua. watpe? aku tgh minum petang dgn family.. tp sorry la, yang dekat atas tu cuma sekadar gambar hiasan jerk. petang ni pekena tea O dengan pisang goreng dgn ubi manis goreng. sedap derr....

penting ke minum petang ni? kalau kita tengok pada piramid makanan, ekceli tak lah berapa penting minum petang yang mcm aku n family buat ni. cuma, dari satu sudut mmg minum petang ni penting. tau sal ape? minum petang apalagi dengan family ni kan, boleh merapatkan lagi silaturrahim antara ahli keluarga. sbb kalau kita tgk minum petang ni kan jenis makan yang santai2 je. so boleh borak2 santai gurau2 santai. memang minum petang bagi aku sangat menyamankan. suasana yang sgt best. amalkanlah ye kalau ada masa

p/s :- sangat suka weekend sbb semua family ada (~_~)

4 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dah lama xminum petang..... haha.. kalau minum2 tu bek, melantak teros.. haha

Lulu caldina said...

hoho mmg family man

eddy syrol said...

top : try2 le mengembalikan minum ptg


lulu : biasa lah..hehehe

eddy syrol said...

topek : cube r lakukan

lulu : biase r....hehehe