edDy sYrOl

Thursday, June 16, 2011

instant mee tu sedap dan cepat

ni instant mee yang aku masak (consider masak la jugak kann). perah asam limau skett.. letak daun sup skettt... dah siap untuk di makan.. lihatlah kesan akhirnya....

.
.
.
.
.
jeng
.
.
.
.
.
.
.
jeng
.
.
.
.
.
.
jeng
.
.
*


licin ok aku kerjakan... lapo kot...

di akhiri dengan minum tea O suam... segar....

ekceli ni menu buka pose aku..malas nak masak la temanya tu...

p/s : jangan makan kerap sangat mee segera ni..tak baik. (~_~)

12 comments:

hawiz said...

tudiaaa......................ahahaha.......cam totttt......hahahaa

eddy syrol said...

totttt??? mesti meng-keji lah ni kannnnnnnnnnnnnn (~_~)

Rozuan Ismail said...

haha.mee bujang standard la

eddy syrol said...

kannn

Aman Ibrahim said...

haha menu buka pose yg simple..

eddy syrol said...

biasa lah...dah tahap malas kan..hehehehe

Hans said...

tak suka mee segera
nanti rambut gugur

Akhirnya Yvonne Dan Seth Tan Bersatu Jua

eddy syrol said...

hans mesti pemakan makanan sihat saje..hehehe

Nour Akmal said...

wahhh..licin tu..huhu..
msti sedap ni kan..ke mmg tgh lapar..
huhu

eddy syrol said...

sedap tak sedap..time lapar semua boleh bantai..hehehe

A M E ! said...

setuju dengan anda . sangat sedap ya ! ame suka juga . kalau dah lapar sangat tu , and tak sempat nak ke kedai beli makanan , mee segera laa jadi pilihan . HAHA .

eddy syrol said...

AME : make sure bila masak instant mee kene rbus dua kali tau.. first utk buang wax dia... second tu baru lah utk masak sebenar2nya (~_~)