edDy sYrOl

Saturday, June 11, 2011

parking bapak ko punya kan....


wah... agak kasar ya bunyi tajuk entry ni..heehehe... nampak tak pic pertama kat atas ni? nampak tak sebuah motor ni tengah parking dekat parking kereta. dah la dia parking menghalang dua lot parking, how? memang tak beretika sungguh.. time tu aku minum (breakfast) dengan akak aku n anak buah. so aku tunggu lah mana tau si pemilik motor ni just park sekejap je situ. sampai kami habis minum motor dia masih dekat situ. paa jenis manusia lah ni. sampaikan banyak kereta yang tak dapat parking dekat situ sebab motor ni ambik ruang untuk dua lot parking.

kan baik dia ikut macam motor2 kat pic bawah ni. tahu tempat yang betul untuk parking. malah pic bawah ni tak jauh dari tempat motor yang menzalimi parking lot di atas.



p/s : meletakkan sesuatu bukan pada tempatnya merupakan perkara yang zalim.. eh, ni subjek agama Islam tingkatan 3 ni..huhuhu (~_~)

6 comments:

::blog anak jawer:: said...

ni la name nye jenis yg pentingkan diri sendiri...bertindak tak fikir...di buat nye org geram...buang moto dy kat sungai...baru tau...hehe

-Yok mampir diluk = lagu ahmad nyanyian arrora salwa...memuji atau menghina nabi...

-Yok mampir diluk = gay dan bisex juga manusia biasa...jangan dihina...beri peluang mereka untuk berubah...

Ali Kanchan aka Pirate said...

xdak etika nie

eddy syrol said...

setuju dgn anda berdua

Hans said...

langgar jer moto mamat tu masuk parit
hahahaha

Maharaja Lawak Episod 11

Aman Ibrahim said...

kite bakor jer haha..

p/s: cantik slipper

eddy syrol said...

hans : ganasnyer ko...

aman : bakor?iskx.. slipper tu my fev tau skrg..jalan asik nak pakai yg tu je..hehehhee