edDy sYrOl

Friday, June 24, 2011

SEGMEN ABG YEN: JOM PROMOSIKAN BLOG ANDA DISINI




first time join segmen camni... ni segmen kelolaan abg yen...

menurut abg yen
"Segmen ni jap je sbb sy nk test market dulu hehehe, mcm jual barang lak...ala biasa la baru pertama kali so test market la dulu kan hehehe... so segmen ni akan berakhir pada jam 8 mlm ini... jam 9 malam sy akan senaraikan blog2 yg telah menyertai segmen ini seterusnya akan buat promosi percuma ke 11 rangkaian group2 blogger popular...pastu kita sama2 akan merasai faedahnye ya!!!.."

tu dia abg yen kate... so jom le remramai meriahkan segmen ini.. (~_~)

p/s : mood tgh rajin nak join semua bende (~_~)

9 comments:

Abg Yen said...

tq3x sbb eddy yg pertama join tp header la bkn pic tu hehehe...tgh rajinkan bole betulkkan tak,tq sekali lg hehehe...

eddy syrol said...

ooo..salah ye bang..? baiklah, akan di perbetulkan..hehehhe

Abg Yen said...

hehehe...pandainyer dia...mcm ni la betul... cube tgk syarat no 2 ape tulis? hehehehe

jom la join contest abg yen plak...
http://izznchaa.blogspot.com/2011/06/contest-teka-umur.html

cayob said...

waaa gambar blog tu....macam kenal bah baju tu...tapi...di mana ye?? hehe

eddy syrol said...

tu baju GEM's..ko lupa?wakakaka

Zul Fattah said...

salam.. nice blog..follow u..
http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/segmen-abg-yen-jom-promosikan-blog-anda.html

Ibnu isa said...

salam

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/segmen-memperingati-3-tahun-pemergian.html

eddy syrol said...

salam... thx zul fattah :)

ibnu sina : salam alaik

Hani Mansor said...

Waa ! im late !

hanimansor01.blgspot.com
meh jejalan sini mehh