edDy sYrOl

Friday, July 1, 2011

jumaat yang tenang

sekadar gambar ke-poyo-an

Bismillah
Assalamualaikum...

hari ini dah hari jumaat, cepat sangat masa berlalu. hari jumaat ni memang berbeza dgn hari2 lain. i mean, suasananya tu lain lah..tenang je kan..

ho yeeeeeehhh, harini aku breakfast ngan milo with cereal dan cucur ikan bilis (sorry tak upload pics, ada org ckp blog aku dah mcm restoran..kah3x...). tp yang tak bestnya breakfast pagini, aku tak perasan yang sos cili takde.adehhh...tak sedap la makan cucur tanpa sos, dah le cucur ikan bilis masin.. ermmm, takpe, makan sajork....syukur dengan rezki yang ada....

arghhh...kan best kalau hari-hari merupakan hari jumaat... mesti kita hari-hari rasa nikmat pemberian Yang Maha Esa...

p/s : terfikir nak beli sos (~_~)

4 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

jgn lupe smyg jumaat (^___^)

faiz said...

yeke blog ko mcm restoran..aku suka baca entry psl makanan ni..

Lelaki Ini said...

setuju!
kalau jumaat jewk rase tenang sgt2!

eddy syrol said...

(~_~)