edDy sYrOl

Wednesday, July 20, 2011

rojak RM1.00 +susu + biskut


ni menu breakfast aku harini. beli kat gerai tepi jalan je..ada makcik tu selalu aku jenguk makanan dia jual kan. kirenya aku nak beli nasi lemak, as usual...tapi habis.so, aku beli lah rojak yang tinggal. harga dia sama gak dengan nasi lemak tu, RM1.00. aku ber-breakfast dengan susu plus biskut (takut tak kenyang..hehehehehe).

korang breakfast ape?

p/s : susu memang sedap

8 comments:

Anum said...

bestnya.....

Mesin Taipku said...

enjoy... d^__^b

mr.syazwan said...

KONPEM JD SIHAT!

=_=

izfanora said...

selamat bersahur.. ops.. bersarapan.. :)

penaberkala said...

lama sungguh tak makan rojak

ghab van hal said...

cool gila minum susu..peace!!

eddy syrol said...

minum susu pun cool ke?hahaha

hawiz said...

uikss....susu?..busuk2