edDy sYrOl

Friday, August 5, 2011

nasi goreng dan bubur kacang

entry ringkas tentang menu buka puasa semalam... minta maaf sebab pic bubur kacang hijau tu aku ambik dekat google je, sbb tak sempat nak snap pic bubur kacang tu..

kalau pic nasi goreng seafood kat bawah ni real, tgk la tangan aku yg comel sungguh itu..hohoho.. o ye, ada kicap kan kat situ? aku memang penggemar kicap... kalau mkn kene ada kicap baru best..!!!

p/s : sila jangan fikirkan makan di saat ini ye.. okbai!

5 comments:

Anum said...

sedap

mr.syazwan said...

bubur pulut itam pun menyelerakan gak
=_=

izfanora said...

wah, last week br wat bubur kacang..

sj lah tyg gmbr mknan..

eddy syrol said...

anum : try r

syazwan : pulut itam cane ye rupe?adehh

izfanora : hehehe..lek r..

hawiz said...

sedapnyer..bes dpt bebuka dgn femili kn..