edDy sYrOl

Tuesday, August 9, 2011

REVIEW SAHABAT RAMADHAN #1

Bismillah-Arrahman-Arrahim

"Di dalam menjalinkan hubungan silatulrahim dan persahabatan, selain sifat harga menghargai, kejujuran juga amat penting kerana sahabat yang paling menguntungkan adalah seorang sahabat yang jujur, suka berterus terang dan tidak menyembunyikan sesuatu dari anda, apatah lagi perkara itu boleh membawa keburukan kepada diri anda"

baiklah, aku nak mulakan sesi review blog untuk segmen SAHABAT RAMADHAN yang berlangsung bermula tarikh 6 Ogos 2011 - 25 Ogos 2011. semoga niat yang baik untuk bersahabat,akan menjadikan kita memiliki sahabat2 yang hebat.



nama bro kita ni iejam. dia first sekali yang join segmen ni. menurut iejam "Bulan Ramadhan saya memang menggembirakan sebab tahun alhamdulillah dapat berpuasa bersama family... tahun lepas berpuasa byk kat universiti sbb tak cuti... hahaha so tahun ni leh spend masa lebih skit kat umah... tlg2 masak juadah berbuka... huhu..."

header Iejam antara yang paling best pernah aku tengok. nampak sgt cool (dari pandangan mata aku)..



sahabat kedua ni nama dia genk.kira nama panggilan lah ni kan.. dia merupaakn peminat bola.lihatlah header dia..huhuhu
menurut genk "BULAN RAMADHAN SAYA@AKU tahun ini sangat mengecewakan apabila doodle di curi" harap genk bersabo lah ya....


sahabat seterusnya boleh panggil Ayu kan?huhuhu... pencinta bunga dia ni. dari lagu latar dia pun kita boleh tahu jiwa Ayu ni. kata Ayu "BULAN RAMADHAN SAYA@AKU..lebih bermakna apabila aku dapat berbuka bersahur dan juga bertarawih bersama keluarga tercinta"

p/s : click header yang dipaparkan untuk review sahabat2 kita ni ya.. (~_~) siapa2 lagi sudi join, boleh click sini

7 comments:

FaizalSulaiman said...

rajin bro wat review!

IMANSHAH said...

salam awak

semoga berjaya menunaikan solat terawih malamni

Rohaizam Rosli said...

waaaa.... tenkiu buat review sal blog Iejam... huhu thanxx sbb suka header blog Iejam... hehehe~~~

ECAH~ said...

a'ah la..rajinnya..banyak nye free time~

Sekamar Rindu said...

salam..

blogger yg hebat..syabs buat segmen ni..

izfanora said...

rajin mereview blog yer.. :)

eddy syrol said...

terima kasih semua .... selamat bersahabat di bulan mulia ini (~_~)