edDy sYrOl

Wednesday, September 7, 2011

breakfast home made

kengkawan.......!!

ni merupakan breakfast aku pagi ini. buat sendiri tau.huhuhu.. nasi goreng ikan masin. pedas..!!

pekena dgn susu suam, terangkat habaq mai... selamat bersarapan ye semua.


aku nak bagitau ni, aku nak buat segmen temu ramah dengan blogger2 lain. alhamdulillah, dah selesai interview dengan one of my favorite blogger ady budika. sat sat lagi aku publish ok. after this akan interview lagi blogger2 lain. insyaAllah aku tak memilih, aku sudi untuk interview siapa sahaja yang berkecimpung dalam dunia blog (~_~)

p/s : mode kenyang pagi ni (~_~)

5 comments:

yazidy said...

interview la aku weh.. huhu..

[k]o{q}i[n] said...

wahh..fav blogger ady budika..?? hahahha...

Anum said...

great b/fast

azwa amani said...

nampak sedap jer nasi goreng tu...

fana said...

interview sy jugak boleh??