edDy sYrOl

Saturday, October 15, 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA

ini merupakan zon!
PERTANDINGAN
BIARKAN GAMBAR MENGUNGKAPKANNYA.
(Senyum Ikhlas Senyum Palsu)

dengan senang hati ES join contest ni. hadiah dia sgt best + comel. apdekah hadiah yang comel + best itu? silalah click banner adie kat atas tu ok :) syarat-syarat dan penerangan semua lengkap di situ.

ini gambar untuk tatapan juri.. bawah ni bawah ni...


ada description untuk korang faham mana satu ikhlas dan tak. dan ada pics kecik di tepi belah kanan tiap pic.cuba tutup my full picture, dan just tengok pic kecik tu je..boleh beza kan ikhlas dan tidak? okbai! melalut... =.=

slogan : terkadang senyum palsu terukir apabila rasa tak perlu nak senyum, tapi terpaksa senyum.

nak tag : piqah
hyz
amezy
yazidy

p/s : perut oh perut mengapa engkau sakit... ermmm.. :(

9 comments:

Fina Fento said...

dah lama tak join contest..

DanieL AdiE said...

Dear Eddy Syrol..

Thanx so much sebab sudi join Contest Adie...

Appreciate it..

All the best ya..

eddy syrol said...

join la fina...

adie : mesti join..adie yg buat tu...hehehe

p!q4h b@guss said...

insyaallah saya join.. thanx tag :)

InGkLate said...

bg aku la.. senyum ikhlas or tak tu melibatkan keseluruhan muka.. mata gak memainkan peranan penting....hehe.. sorry mencelah skit..

lelakiterindah said...

SENYUM tak perlu kata apa apa hehehe all da best yer

Siti Nur FarihaH said...

ala tomey2...ske muke yg senyuman palsu tu..hihi~ gud luck ea..

cheeze maz said...

Salam ziarah & kenal.

Suka menyertai contest / GA ya? Jemput menyertai GA Cheeze Maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html. Berpeluang mendapat serbuk cheese.

cheeze maz said...

Salam ziarah & kenal.

Suka menyertai contest / GA ya? Jemput menyertai GA Cheeze Maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html. Berpeluang mendapat serbuk cheese.