edDy sYrOl

Saturday, October 15, 2011

pening ... pening ... pening


pagi ini, aku breakfast dengan pengat pisang + karipap + milo O panas. hari ini aku tak ambik pics sebab dah tak sabar nak makan. aku rasa sangat lapar sebab after perform subuh, aku tidur balik. ngantuk yang lebih ngantuk dari biasa. so, bangun lewat dalam kul 8.30 am, perut tetiba berdangdut. skrg dah kenyang sambil dengar shila amzah kat hot.fm 30.

lately, aku banyak berfikir nak siapkan kajian-kajian ni. sampai pening kepala ni. dua papers berkaitan education. tapi, skop yang berbeza. grrrrr....!! takpe, usaha tangga kejayaan...

okfine! after breakfast ni, perut meragam pula.. macam2 lah....

p/s : masih ngantuk =.=

7 comments:

Blogger bernama Zam ! said...

Saba je k .
itu la name nye "Aku&hidup" .BHAHAA,

aslann said...

chill eddy. hirup udara pagi, refreshment. :D

IMANSHAH said...

PANADOL huhu

amier_fekhry said...

jgn pening2 buat slow2. insyaALLAH akan dipermudahkn. CAYOK2...

eddy syrol said...

zam : seleh kang!..huhuu

aslan : baiklah..tq derr..

imanshah : painkiller ok?huhuhu

amier : baiklah cikgu

MaiRa QuEeN said...

chill!!ehheheh

Ungu Violet said...

usaha dulu bru leh berjaya...chaiyok2..hihi