edDy sYrOl

Saturday, December 17, 2011

ABC = Ais Batu Campoq


tara...... nampak menyelerakan tak? opkos NAMPAK..! tapi nampak je lah kan.. tak sure lagi sedap.

ni yang ceq makan tempoh hari. memang besar mangkuk dia. memang padat isi dia. TAPI.... hampeh rasanya. kurang manis dan campuran benda2 yang kaw kaw tengok kat atas tu mcm tak mix-together. maybe pembuat ABC dia kurang mahir. ke ABC ni utk mereka yang ada kencing manis.. think positive okeyhhh...

p/s: kesian... kesian... kesian... kat family dia =.=

2 comments:

c'axoera said...

baru pas makan abc semalam hehehe


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/aku-hanya-mahu-kamoooooo.html

CIK CHIPSMORE said...

huhuhu...suke gak..kalau ditambah dengan susu yng banyk/..tambah lkagi dengan kacang n jagung..waahhh emmang sedap laa..
huhuh
aye dah folow blog kamu..huhuh