edDy sYrOl

Tuesday, September 11, 2012

Kisah Blogger 3: Battle Royale 3


Pokcik alkisahnya telah join satu segmen/program/rancangan (kaw ingat tv!!) yang di produce oleh Awie Omar. At the first place, pokcik rasa cam apakah segmen ini, namun setelah merasakan segmen ni menarik, so pokcik pun join.

Sesiapa nak tahu lebih lanjut tentang battle ni, boleh lah click ------> SINI lelaju. Semua maklumat ada di situ.

BTW, pokcik telah dimasukkan ke dalam kumpulan 2. Jyeahh... Semua kumpulan dua adalah comel2 belaka (ohhh nafsu perasan ku....). So, each group mesti pilih sorang ketua. errr.... mcm mana nak discuss guys, kita kan di alam maya. Takpa2, sat sat lagi adalah ketua tu.... Ketua mesti muka garang kot (erkkk).

Walaupun pokcik tak berapa faham sangat tentang segmen ni, tapi biasalah mula2 kan. So, ni dalam proses nak memahami segala terma dan syarat pertandingan. Ada proses penyingkiran (cam AF/masterchef). perasaan pokcik lak agak teruja, nebes, gojes, dan tak terkata.

p/s: good luck utk semua...


16 comments:

Cheida_Mymee said...

gud luck :) saya pon x pham game apakah ini muahahah

Awie Omar said...

apa yang tak fahamnya cheida
hehehe
kalau ada soalan tanya je okay.
sy tiap2 hari online. InsyaAllah.
on the spot akan menjawab.
cepat pilih ketua kumpulan okay.
bincang ngan kawan melalui kotak komen ni ke ataupun .....
banyaklah...
kita kan di alam cyber teknologi.
gudluck... :)

Awie Omar said...

ada apa2 tak faham. tanya je. aku akan balas jawapannya. confirm.
kat sini bolehlah bincang2 siapa nak jadi ketua kumpulan okay.

hazwan hairy said...

gudluck pakcik....hee

eddy syrol said...

hah... see.. penganjur dah mai..heheeh..sila tanya banyak3 soalan

Mohd Lokman Bin Ramli said...

wah! saya pun join segmen ini jugak.. selamat berkenalan.. stalker here.. haha.

Hafeesz Amran said...

Gudluck eddy

eddy syrol said...

hai lokman (~_~)

eddy syrol said...

thx hafeesz (~_~)

KorN said...

melawat geng di sini... hype eddy... eh syrol.. eh nak panggil ape ni

eddy syrol said...

korn: ley pgl eddy saja (~_~)

nadia farhana said...

hye sama group. .. nak panggil apa eh?huhuhu saya dengan korn sepakat yang encik eddy jadi ketua boleh?

eddy syrol said...

wei wei wei..tanak weiii

Awie Omar said...

apa kegunaan senjata2 kiteorg tu? apa fungsi ketua? dan bagaimana proses seterusnya

jawapannya....

senjata adalah untuk perlindungan diri masing2 untuk elak dari tersingkir. setiap senjata lain lain fungsinya. nak tahu kena la guna.
sesebuah kumpulan kena ada ketua. senang sikit aku nak berurusan. lebih2 lagi semasa proses undi peserta untuk disingkirkan. ketua dah tentu ada kelebbihannya. lain2 hal ketua akan diberitahu dalam episod 2 nanti.
proses seterusnya.... hehehe siapkan tugasan imuniti dulu dan tunggu entri episod 2.

haz said...

leader group kte ni muke x garang. comel ade la, ye x? hihi

haz pn x brape nk fham segmen ni. main masuk je..haha XD

eddy syrol said...

takpe..comel lagi best.. eh... hehehe