edDy sYrOl

Thursday, October 18, 2012

Hey..!! Ini Fakta Sweet Seorang Lelaki


ini kategori sweet ke? hewhewhew

1. Dah makan? Buatpe tu? <------ merupakan soalan favorite lelaki ketika menelefon kekasih mereka

2. Lelaki akan abaikan apa sahaja karekter negatif wanita yang dah mereka sayang ketat2...

3. Lelaki sangat BENCI bila teman wanita mereka bercakap mengenai bekas teman lelaki mereka

4. lelaki menangis itu normal

5. Lelaki akan lebih berusaha memikat wanita yang menolak cintanya sebab mereka sukakan cabaran

6. Lelaki akan jadi gagap bila berbual dengan someone yang dia suka

7. Lelaki amat sayang ibu bapa

8. Lelaki yang membela binatang peliharaan seperti kucing memiliki sifat penyayang

abaikan model..hewhewhew


9. Imaginasi lelaki tiada had dan boleh membayangkan apa saja (ini sweet kah? =.=' )

10. Lelaki lebih suka yang pandai masak!! silalah belajar masak okey

11. Lelaki lebih terbuka menceritakan hal-hal peribadi

12. Jangan menguji lelaki terlalu laman nanti ujian menjadi malapetaka untuk anda

13. Lelaki lebih baaaanyak berfikir

14. lelaki amat bimbang jika hadiah yang mereka berikan tidak disukai oleh penerima

15. Jika lelaki sudi bertemu keluarga pasangannya, maknanya mereka serius dalam perhubungan itu.


haaaaaaaaa..... wanita-wanita di luar sana, bolehlah buat nota ni...hewhewhew

p/s: lelaki ni banyak sifat2 sweet ok...

26 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sume SOKONG!!!!

CekbOlat-bOlat said...

model dan kucing tu takley blahh . herher

Lelaki Ini said...

Napa diorg tak tanya dh berak? Berapa ketul? Haha

ZWAN SABRI said...

Sokong semuanya.. semuanya betoi! ;)

Fendy said...

9 paling sweet...haha

eddy syrol said...

sweet kan?!! hehehe

luqman zakaria said...

sy suke kucing jugak..sy penyayang la kan..hhehehe

mahathirmukti said...

Hurm..ada betul ada tidak. Thanks for sharing..:)

mahathirmukti said...

hurm..ada betul ada tidak..anyway thanks for sharing..:)

Ryo Azhar said...

wahhh semuanya berkaitan..maknanya saya sweet lah kan.hewhewhew

Ryo Azhar said...

wahhh.semuanya berkaitan..so saya ni sweet lah kan!hewhewhew

Iffah Afeefah said...

tengah musykil tentang lelaki dlm gamba

die sweet ke?

#abg ady ley jwabkan kot =P

mr. lopez said...

tukat model plsss.hahaah

hazwan hairy said...

hahaha...sweet ja..

CikNana said...

yes..ye ke15..:)

eddy syrol said...

tolong abaikan model okeh... hahaha

hawiz said...

betul3..

Haris Khairuddin said...

pasal model n kucing tu x perasan mula2 kucing kat atas tu. patut pose pelik semacam je..

sokong semua cadangan yang diberi.. huhu. ;p

Awie Omar said...

betul3x hehehe

Awie Omar said...



PENALTI : SISTEM UNDIAN – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
Anda dikehendaki memilih salah seorang dari peserta tersebut untuk disingkirkan dari game ini.
1. Nick Nashram
2. Papa Blogger
Mereka adalah blogger paling kurang aktif pada minggu ini. Sila umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri ini :
http://awieomar.blogspot.com/2012/07/10-lagu-ramadhan-paling-popular.html
(Ini kerana keputusan anda perlu dirahsiakan buat masa ini) Sekian terima kasih.
Umumkan keputusan anda sebelum 23/10/2012

Yazid Yahya said...

mcm kenal je model tu.. huhu..

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

cenggitu eh, banyak betullll. hehe ;)

KorN said...

aku stuju.

yg bawah ni aku slalu ter pk..
14. lelaki amat bimbang jika hadiah yang mereka berikan tidak disukai oleh penerima

kadang2 runsing ooo

Edy Fee said...

hya blogger
kunjungan malam raya haji
selamat hari raya haji yer
--------------------------


sangat la sweetnye//jeehehe
...comel je

Anice a.k.a Mea said...

ha3,.sweet ke?bukan merimaskan??

Anice a.k.a Mea said...

sweet ke?bukan merimaskan?ha3