edDy sYrOl

Sunday, November 18, 2012

Jenaka Ayang dan Kite



 gambar hiasan


1. Sebelum kite kenal ayang, setiap sem kite dapat Anugerah Dekan. bila dah kenal dengan ayang, setiap sem kite dapat resit paper.

2. Sebelum kenal ayang, kite belajar pakai duit biasiswa, lepas kenal ayang, sebelum keluar dating kite mintak duit kat mak kite dulu.

3. Kalau kite makan ikan, ayang mesti makan kat bahagian badan dia, kite pula dapat tang bahagian kepala ikan tu je.

4. Ayang ni tak lah cun sangat, tapi kite tak pernah kutuk ayang tak cun. tapi kite yang handsome ni, ayang selambe je kutuk depan kawan kawan kite, ayang cakap kite tak handsome langsung. Neelofa lalu depan mata kite, kite diam je. takut kalau puji kang ayang marah. tapi mat indon duduk depan Sogo ayang pergi ngorat time kite pergi toilet. Siap mintak nombor tepon depan kite lagi.
gambar hiasan


5. Kalau keluar dengan ayang, ayang selambe je nak makan dekat Starbucks. kite tipu kita dah kenyang, padahal bila dah sampai rumah kite makan maggi.

6. Sebelum kenal dengan ayang, kite tak pernah ada girlfriend. tapi selepas ayang kenal dengan kite, genaplah koleksi ayang ada 20 boyfriend kesemuanya. kite tak pernah marah ayang ni playgirl, sebab ayang kata kite ni macam sami buddha.

7. Kalau ayang rasa nak cium kite, ayang cium terus. tak pernah tanya pun. tapi bila kite rasa nak cium ayang, lepas tanya terus kena reject.

8. Ayang selalu pukul dada kite, tampar muka kite, cubit perut kite. tpi kite tak pernah nak tengking ayang, apatah lagi nak nak tumbuk, nak sepak, nak pukul?

9. Pernah ayang tanya kalau ayang jatuh cinta kat lelaki lain, kite nak buat apa. kite kata, kite nak bunuh lelaki tu. tapi bila kite tanya kat ayang kalau kita jatuh cinta kat perempuan lain, ayang nak buat ape, ayang kata nak bunuh kite, mak kite, ayah kite dengan nenek kite.

10. Kite beli mask clinique untuk ayang berharga RM300, tapi kite kata RM30. Tapi ayang beli jam tangan untuk kita RM30 tapi ayang kata RM300

11. Sekali ayang demam, kite kene diet 2kg sebab nak jaga ayang. tapi bila kita demam, ayang naik 2kg sebab ayang habiskan makanan kite.

12. Kite tak pernah kata ayang pendek, tapi ayang marah kite sebab kite tinggi sangat. member ayang ketawa kan ayang.

13. Ayang kalau nak pakai duit kite, ayang terus ambik, tak pernah tanya dulu, ayang ambik 30 ke 80 ke 100 ke selagi wallet kite ada duit. aritu kite nak pinjam duit RM10 sebab terlupa bawak wallet, tapi ayang kata kita miskin.

14. Aritu kite tanye kat ayang, kalau kite mati ayang sedih tak?. ayang kata tak pon. tapi ayang akan post Al-Fatihah kat fb.

TERIMA KASIH, AWAK :')
 
p/s: kind of sweet drama yg pokcik celok dari status kwn FB miji..hehehe... korang ada alami ka situasi gini?

8 comments:

Cik Ain said...

'ayang' tu owhsem siot ahaha adessss..

hawiz said...

mak aii..huhu..kesiannyer kt bf dier..huhu.tp ayang kn..ihhi

Cheida_Mymee said...

ayang itu sangatlah sempoy lol!!

Rapunzeel Cikilolo said...

ni namanye berkorban tak bertempat kot.

mieza said...

ape punye 'ayang' laa..
seb bek tngn x melayang...

Lady said...

ayang tu memang seronok lah kalu dapat bf camtu :) kesian kat bf nye :) btw singgah

eddy syrol said...

sadis kan.... hehehe

KorN said...

boleh jalan lah ayang tuh.. puiii