edDy sYrOl

Monday, June 6, 2011

e-mail yang best


hai semua... selamat lunch ye...

o ya..saja nak share dgn anda anda anda sekalian tentang satu email yang aku baru dapat tadi.. pengirimnya RAHSIA... ada lah member ni... nak tau dia emailkan aku amende? sila baca seterusnya (~_~)

'
'
'
'
''
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
*

Kesan Kepada Syaitan atas Pengamal AlQuran


Renung-renungkan dan selamat beramal

السلام عليكم & Salam Sejahtera


Saat Anda membwa Al-Quran, syaitan biasa biasa saja...tengok je….. Saat Anda membukanya, syaitan mulai curiga….. Saat Anda membacanya, ia resah dan gelisah.

Saat Anda memahaminya, ia kejang kejangan. Saat Anda mengamalkan Al-Qur'an dlm kehidupan sehari-hari. ia stroke.


............
Teruskn membaca & mengamalknnya agar syaitan terus stroke . Ketika anda ingin menyebarkan pesanan ini, syaitan pun mencegahnya.
Syaitan kata "jgn SEBARKAN, kerana ia tidak penting langsung !"



~~SEBAR2KAN LAH~~ Jangan dengar bisikan syaitan……


p/s : so email2 mcm ni memang berguna untuk pembangunan rohani (~_~)

6 comments:

aizamia3 said...

singgah sini dari sini:
http://goldazone86.blogspot.com/2011/06/amalkan-dan-bacalah-al-quran.html

Hans said...

email yg bagus sebab mengajak kepada kebaikan

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

Mawar Berduri said...

mari ramai2 kita 'stroke'kan syaitan!

IMANSHAH said...

thnaks share

AdyBudika said...

jum jum karok

AdyBudika said...

belanje ok jer..tapi ko kat ner beb? ahahhahaha...aku last kat johor malam neh..lepas tu balik dah