edDy sYrOl

Saturday, June 4, 2011

super makan


ekceli, ni nak post mlm tadi, tapi dah terlewat post lak ye..takpe kan... mlm semalam sebenarnya aku dah jadi cam jin tanah.. sebab aku mkn dengan penuh super seorang pe-makan...hehehe...

aku mulakan makan malam dengan mee soup dengan bebola seperti pic di atas... sedap la sup ni... kredit utk my sister... sup dia merupakan sup ikan... for the first time aku mkn mee sup ikan ni...

after that, dah kenyang aku rest kejap... nak turunkan makanan konon..hehehehe



apabila aku terasa lapar semula dalam 30 minit rest-kan perut, aku melahapkan diri makan menu kat atas.. telur masak sos, sosej ada cheese dalam dia ngan ikan goreng yang dah takde ekor tu... (bukan ikan semalam ye (~_~) )..... makanya aku kekenyangan tahap gaban...

P/S : siangnya aku sakit perut.. sekian ... (~_~)

4 comments:

Ali Kanchan aka Pirate said...

belom bertukar jadi gaban xper...

eddy syrol said...

blom3.. alhamdulillah belom..hehehehe

hawiz said...

ish3..makan tak ingat dunia...teruk2...

eddy syrol said...

ala hawis..bukan selalu..hehehe