edDy sYrOl

Wednesday, December 28, 2011

Down down down down



Apa yang kaw kaw akan buat bila korang rasa down?

aku percaya mesti kaw kaw sekalian ada cara tersendiri untuk come out dari rasa down bukan? maybe ada yang akan keluar shopping, tengok wayang, jalan-jalan di pantai, bersukan, baca Al-Quran dan macam-macam lagi.

rasa down memang terjadi sekelip mata. pernah tidak dalam satu saat, ketika masa yang singkat, kaw kaw tiba-tiba rasa down? rasa yang tiba-tiba datang macam tu saja. kegembiraan dan keceriaan mati tanpa memberi masa untuk bersedia. rasa down macam ni memang agak pelik. datang tiba-tiba dan memaksa kita untuk keluar dari rasa down itu secara tiba-tiba.

kaw kaw sekalian, bagi aku, buatlah apa pun YANG BAIK untuk ringankan beban down tersebut. buat apa sahaja selagi ia tidak melanggar syariat. (~_~)

p/s: siapa kata hidup ini senang?

5 comments:

kim heeruul said...

kalau gua down, gua akan baring dan pandang kipas di'atas tu berpusing,saat itu gua akan berfikir.

::FAIZ FARISH:: said...

kalau down aku suka drive laju2... aku tau bahaya. tp tu cam hobi dah

hawiz said...

klo down..dgr lgu n tgk bintang klo wktu mlm

Joe_Hans said...

kalau aku down..aku gi baring kat mak aku... seyes!!!

Zac Rega said...

down down down .

#ta taw na komen pe